Beoordelingen

4.9
Rated 4.9 out of 5
Uitstekend90%
Zeer goed10%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Heerlijke Hot Stone massage

Rated 4 out of 5
25-07-2021

Heerlijke Hot Stone massage van Sonja ontvangen, dankjewel ­čÖé

Dorinde

Vakwerk!

Rated 5 out of 5
13-12-2020

Al jaren een zeer tevreden client! Een weldaad voor zowel lichaam als geest. Geen standaard massage maar afgestemd op behoefte en eventuele klachten. Kom er altijd als herboren vandaan en menig lichamelijk ongemak is verholpen.

Jacqueline

Traktatie

Rated 5 out of 5
15-11-2020

1x per maand komt Sonja bij ons op het werk een stoelmassage geven. Wat een traktatie, echt heerlijk!!! Afgelopen zaterdag is ze weer geweest en heb genoten. Is de maand alweer om? Een echte aanrader.

Sandra

Pijn is weg

Rated 5 out of 5
15-11-2020

Sonja is een lieve vrouw en geïnteresseerd in haar klant.
Ze hielt ook goed rekening met mijn beperkingen met liggen.
En mijn schouder problemen.
Na de massage was mijn pijn weg en ik voelde ik mij als herboren.
Ik zou zeggen gewoon een keer naar Sonja toe:-)

Ellen Houttuin

heerlijk ontspannen

Rated 5 out of 5
14-11-2020

Via mijn werkgever krijgen wij 1x per maand een overheerlijke maar vooral goede stoelmassage. wat een cadeautje is dit!

Nicolette

Exclellent

Rated 5 out of 5
11-11-2020

Dacht ik mezelf van de zeurdige pijn in mijn onderrug te verhelpen door n heet bad, kwam ik bedrogen uit.
Ik heb mij onlangs gewend tot Balanswerk, die ik al een poos ken via mijn werk.
Ik zit nu lekker pijnvrij te genieten van avondje rust.

Robert Picj

Lekkere massage..!

Rated 5 out of 5
10-11-2020

Ik mag vaak genieten van bedrijfsmassages via mijn baan en mevr. Kamminga luistert goed naar de wensen en is heel aardig. Ze masseert erg lekker en heeft aandacht voor de plekken die goed onder handen genomen mag worden. Ze toont persoonlijke interesse in haar klanten en dat maakt haar uniek. Een aanrader..!!

Maitrie

Heerlijke massage

Rated 5 out of 5
09-11-2020

Al jaren maak ik met veel genoegen gebruik van de massages. De massages zijn een goede ontspanning voor de spieren en voor mij

Kasper Jonker

Heerlijke stevige massage

Rated 5 out of 5
06-11-2020

Sonja is super ervaren en kent de kneepjes van het vak. Ze pakt je spieren stevig aan waardoor je je makkelijk kunt overgeven. Na afloop voelde ik me als herboren en weer opgeladen. Een aanrader ­čśä

Melanie

Een weldaad voor lichaam en geest

Rated 5 out of 5
06-11-2020

In verband met rugklachten, ga ik elke 4 weken naar Sonja, voor een heerlijke massage. Na de massage ben ik weer als herboren en kan ik er weer een tijdje tegen. Sonja is niet alleen lief, maar ook geïnteresseerd in haar klanten. Als ik bij haar wegga ben ik niet alleen lichamelijk een stuk soepeler, maar ook geestelijk meer ontspannen.

Barbara